Fri fragt over 500 kr. i Danmark Kundeservice 66 10 20 20 man-fre 9-15 Levering 1-4 hverdage 14 dages returret
0,00 DKK
 0,00 DKK-0 vare(r)
Kundeservice
Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.
Handelsbetingelser og Persondatapolitik


Følgende handelsbetingelser og persondatapolitik er gælder for alle leverancer via CareTakes webshop

Virksomhed:
CareTakes
Aulkærvænget 25
DK – 5260 Odense S
Telefon 66 10 20 20 
caretakes@outlook.dk
CVR-nr.: 38711466

Indledning
Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at sende en mail til care@caretakes.dk eller du kan ringe mandag-fredag ml. kl. 9.00-15.00 på telefon 66 10 20 20


Bestilling og betaling:
Alle priser på caretakes.dk er inkl. 25% moms og er i danske kroner.
CareTakes tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
I sjældne tilfælde kan mailen evt. blive modtaget i uønsket, spam eller i junk email.

Betaling:
Vi tilbyder flere betalingsmetoder. Den mest sikre og anvendte betalingsform er, at betale med et betalingskort eller MobilePay.
Vi accepterer følgende korttyper: Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay
Gebyrer i forbindelse med betalingen betales af CareTakes.

Online betaling med kort :
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er korrekte.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Betaling med EAN nummer.:
Virksomheden skal sende en mail med følgende oplysninger:
- EAN nummer
- Virksomhedens navn og telefonnummer
- Bestillers navn og telefonnummer
- Faktureringsnavn, adresse og postnummer
- Leveringsnavn, adresse og postnummer
- Hvilke varer der ønskes

Leveringstid:
Leveringstiden ved lagervare er typisk 1- 4 hverdage i Danmark, dog må der påregnes længere leveringstid til Grønland og Færøerne samt udlandet. Såfremt leveringstiden afviger fra det oplyste, vil dette blive meddelt på mail.

Forsendelsesomkostninger: 
Forsendelsesomkostningerne med de tilbudte forsendelsesmuligheder vil kunne ses og vælges inden betaling.
Der er gratis fragt ved køb over 500 kroner og levering i Danmark.
Hvis købet er under 500 kroner eller leveringen er i udlandet, vil fragt og ekspeditionsgebyr være fra 39 kroner, afhængig af hvilken forsendelsestype man vælger.
 

Returnering og fortrydelsesret:
Når du handler hos CareTakes, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring på mail til caretakes@outlook.dk eller telefon 66 10 20 20 give os meddelelse herom, senest 14 dage efter modtagelsen af varen. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en mindre del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Når der er tale om en almindelig  returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler for at nyombyttede varer sendes til dig.
Du bærer risikoen for varen, fra du har modtaget den, og til varen er returneret og modtaget af CareTakes i forsvarlig indpakning.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:
Danmark:
CareTakes, Aulkærvænget 25, DK- 5260 Odense S.
Spanien:
CareTakes, v/Dansk HøreCenter, Paseo Maritimo 5, Blok 2, Parque Doña Sofia, 29640 Fuengirola

Returvaren skal kunne identificeres ved afsenderen og fakturanummeret fra købet.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:
Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering, almindelig slitage og skade  er ikke dækket af reklamationsretten.
Såfremt reklamationen ikke løses ved telefonopkald eller mailkorrespondance kan varen indsendes efter aftale.
Varen sendes til:
Danmark:
CareTakes, Aulkærvænget 25, DK- 5260 Odense S.
Spanien:
CareTakes, v/Dansk HøreCenter, Paseo Maritimo 5, Blok 2, Parque Doña Sofia, 29640 Fuengirola

Reklamationsvaren skal kunne identificeres ved afsenderen og fakturanummeret fra købet. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage. 

Kontakt os:
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: caretakes@outlook.dk eller telefon 66 10 20 20 på hverdage mellem kl. 9-15.
 

PERSONDATAPOLITIK:

Hos CareTakes behandler vi alle persondata fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

CareTakes har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter os vedr. privatdatapolitik.

I forbindelse med dit køb hos caretakes.dk, ved tilmelding af Nyhedsbreve på hjemmesiden eller på Facebook, har du angivet en række personoplysninger:
Dit navn
Din adresse
Din email
Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med f.eks. ekspeditionen af dit køb eller til brug ved Nyhedsmails.
Personoplysningerne behandler vi sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
 

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
CareTakes er ansvarlig for de personlige oplysninger du giver os, samt er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om data beskyttelse.

CareTakes
Aulkærvænget 25
5260 Odense S
Danmark

Tlf.: 66 10 20 20
E-mail: caretakes@outlook.dk

Modtagere af Personoplysninger:
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Pakkelabels, PostNord eller GLS, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartner, der behandlere oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartner til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring.
Disse virksomheder er databehandler, og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandler, der behandler personoplysninger på vores vegne.
 

Hvem har adgang til dine oplysninger:
Dine oplysninger er kun tilgængelige for ledelsen i CareTakes, betroede medarbejdere hos CareTakes der ekspederer ordrer og arbejder med statistik og markedsføring.
 

Opbevaring:
I henhold til regnskabsloven, opbevarer vi ordreoplysningerne i minimum 5 år, herefter bliver oplysningerne slettet.
 

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de oplysninger, som CareTakes ligger inde med, undtagen i følgende situationer:

  • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
  • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din ordre af hensyn til bogføringsreglerne.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage. Du kan til enhver tid afmelde dit nyhedsbrev, hvis dette ikke længere ønskes.
 

Cookies:
Hos CareTakes anvendes cookies med det formål, at optimere caretakes.dk og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.
Cookies hjælper CareTakes med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse.
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.
Cookies fra tredjeparter er også placeret på vores webshop. Vi bruger f.eks. Facebook og Google Adwords.


Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik:
Vi bruger en logstatistik på caretakes.dk. Dette er et statistiksystem, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra på caretakes.dk.

Desuden knyttes oplysningerne i logstatistikken til de kunder, der besøger caretakes.dk, såfremt kunden tilkendegiver navn, adresse, telefonnummer og mail i forbindelse med et køb på caretakes.dk eller ved tilmelding af nyhedsbrev.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Formålet er, at kunne levere nyhedsbreve til dig.
 

Ændringer i Persondatapolitikken:
Vi vil løbende opdatere vores Persondatapolitik og du vil altid kunne finde den nyeste version på hjemmesiden under ”Vilkår”
 

Rettigheder:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registeret om dig. Kontakt venligst CareTakes på caretakes@outlook.dk, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.
Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registeret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os på caretakes@outlook.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Klage:
Hvis du ønsker at klage over CareTakes.dk´ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen: Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf.: 33193200, mail: dt@datatilsynet.dk

Dette er version 1.0 af CareTakes Persondatapolitik dateret den 24.5-2018